Överallt ska jag vara i centrum / Non förlag Litteratur:  poesi, telefontjänst, posters
Göteborg och Ställberg 
Release 22/2 - 2015

Medverkande

Jonas Gren, poet
Karin Linderoth, redaktör/formgivare
Carl Oscar Sjögren, regissör
 
Produktion
NON förlag


Diktverket ÖVERALLT SKA JAG VARA I CENTRUM publicerades första gången 2015 i form av en tryckt broschyr, en serie posters och en telefontjänst som erbjöds live vid flera tillfällen, bland annat i SVT:s kulturprogram KOBRA. Releasefesten ägde rum på The non existent Centers kontor på Sockerbruket i Göteborg. 

De grafiska bladen finns i en upplaga om 35 och är alla unika, tryckta på olika papperskvalitéer, vissa med “illustration”.

De större digitaltryckta affischerna finns i 4 varianter, där den med en massa text är hela diktverket.

Broschyren, handtryckta grafiska blad (A4) och digitaltryckta posters (50X70) finns att köpa för samma pris, 100kr plus porto. Maila mail@nonforlag.se

Ring poeten!

OBSERVERA att också telefonnumret till telefontjänsten är uppdaterat! Det nummer som gäller, och som hugade lyssnare och samtalare kan ringa, är 070-2814188. Precis som förr svarar poeten live första helgfria måndagen i mars, juni, september och december mellan kl 15 och 18.

Om NON förlag

Non förlag söker former för publikation och distribution av text, musik och annan konst.

Förlaget startades 2015 av formgivaren Karin Linderoth som ett utskott ur konstgruppen The non existent Center, för att på olika sätt publicera material som skapats i och med gruppens arbete vid Ställbergs gruva, Ljusnarsbergs kommun. Förlaget strävar efter att söka nya sätt att publicera och tillgängliggöra material oavsett genre; text, musik, konst.

www.nonforlag.se
mail@nonforlag.se
Redaktör Karin Linderoth


Mark

Besöksadress
︎
Gruvvägen 5
714 92 Kopparberg

Instagram
︎
@stallbergsgruva

Facebook
︎
/stallbergs.gruva

Postadress
︎
Björksjön 64
712 91 Hällefors