Samarbeta med Ställbergs gruvaÄr du intresserad av att samarbeta med oss? Har du ett konstnärligt förslag, förfrågning om residens, utställning, gästspel, samproduktion, inbjudan eller vill du komma i kontakt med oss för andra idéer kring samarbete, hör av dig till samarbete@stallbergsgruva.se med din förfrågan. I ämnesraden, skriv namn och vad förfrågan gäller (residens, utställning, inbjudan, samproduktion etc). 

Vi tar emot förfrågningar löpande under året, men bra att veta är att vi normalt programlägger den publika delen av vår verksamhet till nästkommande säsong under hösten. Det publika programmet för 2024 är fullt men vi tar emot förfrågningar för kommande år och icke-publika förslag, som residens etc.   

Ibland får vi många förfrågningar och hinner inte i den takt vi själva önskar titta på förslagen, vår ambition är att du senast inom en månad ska få återkoppling, om så inte blir fallet, skicka oss gärna en påminelse!

Prenumenera gärna på vårt nyhetsbrev (du anmäler dig och hittar det på våran startsida) eller följ oss på socialamedier för nyheter om eventuella utlysningar eller arbeten.

Besöksadress
︎
Gruvvägen 5
714 92 Kopparberg

Instagram
︎
@stallbergsgruva

Facebook
︎
/stallbergs.gruva

Postadress
︎
Björksjön 64
712 91 Hällefors