Arrangemanget


︎ 10 juli  18.00 - 22.00
︎ 11 juli  17.00 - 20.00 (Extra)
︎ Ställbergs gruva

︎ Biljetter: biljett@stallbergsgruva.se
      (Slutsålt fredag och lördag, mejla för att stå på väntelista. ) 


Medverkande

Sara Parkman, Deerest, Maria W Horn, Mats Erlandsson, Sanna Samuelsson, Materialresidenset, Veine Bartos, Sebastian Dahlqvist, Eric Sjögren, Carl Oscar Sjögren, Lisen Ellard, Kristin Bergman m.fl.


I längtan och med glädje bjuder vi in till ett litet arrangemang den 10 juli vid Ställbergs gruva. Arrangemanget är en blandning av verk som redan finns och verk som tar form under residensarbetet i sommar.
Varmt välkommen till en kväll bland djupa toner, samtal och vandring i ett inre och yttre landskap i förändring.

Program fredag:  

--> 18.00 - 20.00 (drop-in): Visning och reflektion kring pågående renoveringar av kontor, scenrum och studios.
Provvandring av den nya rundan i landskapet med installationer av Materialresidenset. Samtal om Bolidens prospekteringplaner i Ljusnarsberg kommun. Residensdeltagaren Sebastian Dahlqvist berättar om arbetet med Seaweedsbladet, en områdestidning i Malmö.  
Lättare vegetarisk mat kan köpas och förtäras ute.

--> 20.00 - 22.00: konserter, dans och läsning i Spelhuset av Sara Parkman, Deerest, Maria W Horn, Mats Erlandsson, Sanna Samuelsson, Lisen Ellard.

Program lördag (OBS annan tid än fredag) 

--> 17.00 - 18.00 (drop-in): Visning och reflektion kring pågående renoveringar av kontor, scenrum och studios.
Provvandring av den nya rundan i landskapet med installationer av Materialresidenset. Samtal om Bolidens prospekteringplaner i Ljusnarsberg kommun. Sebastian Dahlqvist berättar om arbetet med Seaweedsbladet.

--> 18.00 - 20.00: konserter, dans och läsning i Spelhuset av Sara Parkman, Deerest, Maria W Horn, Mats Erlandsson, Sanna Samuelsson, Lisen Ellard.

Platsen Ställbergs gruva är sig inte lik denna sommar och pandemin gör att vi, likt de flesta platser, behöver göra omsorgsfulla val för att hjälpa varandra genom den här prövningen. Ställbergs gruva har behövt ställa in och skjuta fram det tänkta programmet för sommaren 2020 och istället ägnar vi tiden åt omfattande renovering av våra lokaler; röjer sly, sår i ny jord, planerar och organiserar oss för det som är och den tid som kommer.

Det vi inte har ställt in är residensprogrammet.
Under sommaren är ett 20-tal konstnärer, musiker, formgivare, författare, tonsättare, koreografer med flera på plats för att arbeta praktiskt och teoretiskt, individuellt och gemensamt. Under kvällen presenteras några av de arbeten som pågår i juli.

--> BILJETTER (SLUTSÅLT)
Med anledning av Covid-19 så kommer tyvärr biljetterna vara mycket begränsade. Entrén för kvällen är 200 kr och du får betalningsinformation i ett bekräftelsemejl på din anmälan.

Biljetterna är slutsålda men det går bra att mejla så skriver vi upp dig på kölistan för eventuella återbud.

Obligatorisk föranmälan till: biljett@stallbergsgruva.se
Uppge följande:
Namn:
Telefonnummer:
Ort:

Har du frågor kring arrangemanget mejla: info@stallbergsgruva.se eller ring 073-5254106 vardagar mellan 09.00 - 17.00.

Covid-19: Vi följer FHM:s rekommendationer och ber dig att vid minsta symptom stanna hemma, samt att du tar del av den information som ges på plats av värdarna.

Ta hand om er och äntligen, välkomna!Mark

Adress
︎
Gruvvägen 5, 714 92 Kopparberg

Instagram
︎
@stallbergsgruva

Facebook
︎
/stallbergs.gruva