Jonas Gren. Non Förlag

Tack till alla som deltog på releasefesten för Non förlag och den första utgivningen av ” Överallt ska jag vara i centrum” en bok, en telefontjänst och en affischserie.

Boken kommer snart att kunna köpas via vår egen webshop och på tex adlibris. Vill du beställa den redan nu går det fint att maila Karin.linderoth@gmail.com så skickar vi ett exemplar för 100:- + porto, 14 kr.

Telefontjänstens första bemannande öppetdag är den 2 mars 15.00 – 20.00. Välkommen att ringa 0737202726. För mer info se: www.nonforlag.se

>>>>> R e l e a s e ! <<<<<

Överallt ska jag vara i centrum, en telefontjänst och en diktsamling, kommer nu i tryckt form! Välkomna på release, läsning och kalas i Göteborg, den 20 februari från kl.19. Exakt plats och fler detaljer offentliggörs snarast.

 

omsl web

Non förlag söker former för hur idéer kan publiceras. Utgångspunkten är interdisciplinär och formkritisk, med filosofin att form och innehåll är oseparabelt men likväl kritiska till varann. 

Non förlag släpper nu sin första utgåva. Överallt ska jag vara i centrum är en diktsamling och en telefontjänst som handlar om hur allt ska bli i framtiden med fattigdomen, jobben, djuren, välfärden och rymden.

Utgåvan publiceras som en telefontjänst 26 november 2014 och som ett callcenter och en tryckt bilaga i februari 2015.

Text: Jonas Gren
Format/koncept: Karin Linderoth och Carl-Oscar Sjögren