“Den goda missionen i Eksjö” Urpremiär 5 oktober!

22.09.2016

(English below)

Den 5/10 är det urpremiär för “Den goda missionen i Eksjö! framtaget specifikt för Eksjö och Side-Show av The non existent Center. Verket visas under fyra dagar första veckan i oktober och äger rum på Kvarnarps Gård i Eksjö.

“Den goda missionen i Eksjö” är en interaktiv föreställning baserad på The non existent Centers undersökningar och många möten med människor och organisationer från Eksjö under det senaste året i vilka de särskilt har intresserat sig för olika former av omsorg och viljan att göra gott. Omsorgshandlingar och dess motiv kan se ut på så olika sätt, som att hålla någons hand eller att bevaka någons gräns.
The non existent Center intresserar sig för handlingar som utförs av den enskilda människan, i det privata, i det ideella och i arbetets tjänst. Verket vill reflektera kring vad som får någon att bli övertygad till handling och om det finns grundläggande goda handlingar som vi kan komma överens om. Du som besökare bidrar med dina erfarenheter och övertygelser – Välkommen! läs mer: http://side-show.se/eksjo/

SPELDATUM: 5/10, 6/10, 7/10, 8/10 klockan 19:00.
LÄNGD: 2 timmar och 30 min inkl. paus och fika
PLATS: Kvarnarps Gård, 575 95 Eksjö.

BILJETTER: Föreställningen är gratis men platsbokning krävs, begränsat antal platser. Boka på länk ovan.
Biljett kan även bokas på Eksjö museum . Besöksadress: Österlånggatan 31, 575 80 Eksjö. Öppettider: tis-fre kl 13-17, lör-sön kl 11-15. Tfn:0381-361 60.

För frågor och önskemål om tillgänglighet ange det när du bokar för att vi ska kunna anpassa föreställningen efter dina behov.

Koncept/regi: The non existent Center (Eric Sjögren, Karin Linderoth och Carl Oscar Sjögren)
Curatorer: Therese Kellner and Nina Øverli

“Den goda missionen i Eksjö” produceras av Side-Show i samarbete med Eksjö Museum genom stöd av Kulturrådet, Region Jönköpings Län och Eksjö Kommun.
Side-Show genomförs på uppdrag av Region Jönköpings län i samarbete med Eksjö museum, Gislaveds konsthall, Nässjö konsthall och Vetlanda museum.

—–
Welcome to ‘The Good Mission in Eksjö’!

The non existent Center has produced a new work for SIde-Show and Eksjö. The work will be performed over four days during the first week of October and will take place at Kvarnarps Gård in Eksjö.
“The good mission in Eksjo” is an interactive performance based on The non existent Center’s research and many meetings with people and organizations in Eksjö during this past year. You as a visitor will contribute with your own experiences and convictions – Welcome to the Good Mission in Eksjö! Read more: http://side-show.se/en/eksjo/

DATES: 5/10, 6/10, 7/10, 8/10 at 7 pm.
LOCATION: Kvarnarps Gård, 575 95 Eksjö.
DURATION: 2 hours and 30 minutes, including interval.

TICKETS: The performance is free of charge. Booking is required, as places are limited. Book through the ticket link above or directly through Eksjö museum: Address Österlånggatan 31, 575 80 Eksjö. Opening hours: Tuesday-Friday 1-5 pm, Saturday-Sunday 11 am -3 pm. Phone: 0381-361 60.

For questions and enquiries about accessibility, please contact therese@side-show.se

Concept: The non existent Center (Carl Oscar Sjögren, Karin Linderoth och Eric Sjögren)
Curated by: Therese Kellner and Nina Øverli

The Good Mission in Eksjö is produced by Side-Show in collaboration with Eksjö Museum, with support from the Swedish Arts Council, Region Jönköping County and Eksjö Municipality. Side-Show is curated by Therese Kellner och Nina Øverli and produced on behalf of Region Jönköping County together with Eksjö museum, Gislaveds konsthall, Nässjö konsthall och Vetlanda museum.