Boka din tid på Sovringsverket!

30.06.2016

Sovringsverket är öppet:
2 – 3 juli kl. 11.00 – 17.00
13 – 17 juli kl. 11.00 – 16.00
Kvällsöppet 16 juli 19.00 – 21.00

For information in English please see further down.

Sovringsverket är en del av utställningen Atlas – från slumrande materia till kommunen. Det är en klinik där besökare får möjlighet att spendera tid i och fördjupa frågor. På Sovringsverket arbetar danskonstnärerna Alexandra Wingate, Ina Dokmo och Lena Kimming.

Sovring betyder sållning och i Sovringsverket arbetar vi med samtidigheten i sinnesförnimmelser och aktiviteter som händer i och utanför en människa. Medarbetarna i Sovringsverket arbetar med frågor och erbjuder metoder att upptäcka andra sätt att sålla information.

Du deltar genom att samtala om frågor och titta på en respons i rörelse.

På Sovringsverket kan du delta i Mottagningen Svaret (1 besökare) eller Frågesalen (1-2 besökare). Båda tar ca 20 minuter. För tidsbokning vänligen vänd dig till foajén på Ställbergs gruva eller förboka via e-mail till alexandra@stallbergsgruva.se (ange namn och telefon samt önskat datum och ungefärlig tid).

 

Mottagningen Svaret

I Mottagningen Svaret ges möjligheten att spendera tid i din fråga och genom vår metod undersöker vi tillsammans frågan och kommer med ett svar, ett svar som kanske öppnar upp för nya perspektiv.

Du kan komma med en liten avgränsad eller en öppen fråga, en personlig eller en mer allmän filosofisk fråga. Du kan komma med en förberedd frågeställning eller så hjälper mottagningen dig att formulera din fråga. Samtalet sker mellan dig och en i Sovringsverket.

 

Frågesalen

I Frågesalen behandlas just nu specifikt frågor kring värde, en av Atlas – från slumrande materia till kommunens kärnfrågor.

Vad är värt något?

Frågesalen ger möjlighet till samtal och respons med avstamp i frågan. Du deltar genom att samtala och titta på en respons i rörelse. Detta sker i grupp och alla tre i Sovringsverket medverkar.

Sovringsverket är en samproduktion mellan Alexandra Wingate, Ina Dokmo, Lena Kimming och The non existent Center.

 

Book your appointment at Sovringsverket!

Sovringsverket is a clinic where visitors can spend time with questions through The Answer Clinic or The Question Hall. In the Answer Clinic the visitor will bring a question of their own choice whereas in The Question Hall we currently investigate the question: What is of value? 

With dance artists Alexandra Wingate, Ina Dokmo och Lena Kimming.

The Question Hall (1-2 visitors) and The Answer Clinic (1 visitors). Both take about 20 minutes. For an appointment please go to the foyer or to pre-book contact alexandra@stallbergsgruva.se (write name and phone as well as the date and approximate time).

Sovringsverket is open:
The 2 – 3 July 11.00 – 17.00
13 – 17 July  11.00 – 16.00
Evening 16 July 19.00- 21.00

Sovringsverket  is a co-production between Alexandra Wingate, Ina Dokmo, Lena Kimming and The non existent Center.